Spots op de Site 5

We zagen weer een groot aantal spots op de site. Een groot aantal daarvan waren primeurs. De meest opvallende spots gaan we weer eens uitlichten.

Om maar ergens te beginnen. Een Lamborghini Murcielago LP670-4 Super Veloce. In het zeldzaam wit. Alsof dat niet opvallend genoeg is waren de foto’s ’s nachts gemaakt en zien ze er prachtig uit.

Maar dat was niet de enige SV. We zagen veel spots van spotter Malhaar verschijnen vanuit Zürich. En daaronder was ook deze prachtige oranje vechtstier.

Ook mochten we uit Zürich een mooie primeur verwelkomen. De pk-bom van Corvette, de ZR1 werd voor de eerste keer op het spotgedeelte geplaatst.

Om bij de Corvette’s te blijven zagen we ook een C6 Competition R terug. Eveneens was dat een primeur. Spotter Wesley spotte deze opmerkelijke wagen in Nürnberg.

Ook in Londen was er weer veel moois te zien. De XJ220 van Jaguar is een befaamde klassieke supercar. En de TWR versie daarvan is nog zeldzamer. Spotter Any1 spotte beide wagens in Londen. Een prachtige toevoeging op het spotgedeelte.


Als laatste wilden we de volgende spot nog uitlichten. Een van de meest besproken Alfa Romeo’s aller tijden. De 8C Competizione. Een prachtig donkerrood exemplaar werd gespot door de BMJT-Crew in Monaco. Ook zien we een prachtige combo terug op de foto’s.

Dagelijks vinden we meer van dit soort exoten terug op de site. Neem gerust een kijkje tussen de laatste spots op de site of voeg je eigen spots toe en misschien vind je jezelf wel eens terug in een van de toekomstige edities van Spots op de Site.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.