Gespot; twee apart gekleurde auto’s

In de categorie aparte kleuren kregen we de laatste tijd ook twee opmerkelijke spots binnen. Op twee heel verschillende locaties werden twee heel verschillende auto’s gespot.

 

De volgende spot sprong er echt tussenuit in de lijst met spots. Een Porsche Cayenne Turbo getuned door TechArt is opzich al een redelijk zeldzame auto. Maar dan ook nog in het roze gespoten maakt dit al helemaal een opzichtige spot. Spotter Malhaar wist deze Cayenne op de gevoelige plaat te leggen in Zürich. Gelukkig zien we dit soort combinaties niet al te veel maar zo af en toe zo’n aparte in de lijst is ook eens leuk voor de afwisseling.

Als volgende hebben we een primeur voor de site. De eerste GT wagen door Joop Donkervoort, de D8 GT werd gespot in een aubergine-paarse kleur. Natuurlijk werd de auto gespot in Nederland, om precies te zijn in Bergen (NH)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.