Subaru Impreza STI Cosworth

Begin maart gaat de autosalon van Geneve weer van start. Veel autofabrikanten zijn dan ook alweer druk bezig met hun speciale, of geheel nieuwe modellen klaar te maken voor hun onthulling tijdens de autosalon. Subaru stuurt alvast een teasertje rond waardoor ze laten zien dat ze samen gaan werken met Cosworth.

Veel informatie geven ze uiteraard niet vrij, het is immers een teaser, maar ze zeggen wel al dat het een unieke samenwerking is. Uit het plaatje is verder niet veel op te maken, we zien alleen een Cosworth badge en een afwijkend achterlicht.

Subaru geeft in het persbericht aan dat de auto verbeterde prestaties, rijeigenschappen en een andere stijl zal krijgen dan de gewone Impreza STI. Er doen zich al geruchten de ronde dat de 2.5-liter, die normaal 305 pk produceert, opgevoerd zal worden tot maar liefst 500 pk! Of dit gerucht de waardheid zal zijn zullen we snel te weten komen. Meer informatie zal er dichter bij de verkoopdatum vrijgegeven worden, de auto zal vanaf maart verkocht gaan worden.

Bron

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.