AutoInformatief.com gaat Internationaal

Langzaam maar zeker blijven we AutoInformatief.com uitbreiden, nog niet zo lang geleden hebben we Spots.AutoInformatief.com gelanceerd. Omdat er ook al veel internationale spotters hun spots kwamen uploaden werd Spots.AutoInformatief.com al snel ook aangeboden in de Engelse taal.

En daarom is het nu ook de beurt aan AutoInformatief.com zelf. De oplettende bezoekers heeft al vanaf vanmiddag kunnen zien dat er rechtsonder de banner een Nederlands vlaggetje staat, vanaf nu staat daar ook een Engelse vlag bij.

Nu is het de zaak om de artikelen te vertalen zodat ook de internationale bezoekers naast de spots ook hier het autonieuws kunnen vinden. Omdat dit een grote klus zal worden kan dit nog een aanzienlijke tijd duren. Mocht jij in het bezit zijn van een talenknobbel en wil je meehelpen met onze berichten te vertalen in het Engels stuur dan een e-mail naar info@autoinformatief.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.