Officieel: Bentley Continental GTC Supersports

Begin februari hadden wij hem al op de foto, de Bentley Continental GTC Supersports, nu zijn er dan ook de officiële foto’s vrijgegeven van de snelste vierzits cabrio ter wereld.

Vanzelfsprekend krijgt de Continental GTC Supersports, zullen we hem maar CGS gaan noemen, dezelfde W12 uit zijn gesloten broer. Het vermogen is dan ook maximaal 630 pk en 800 nm koppel. Met dit blok kan de CGS niet alleen op benzine rijden, maar ook op E85 biobrandstof.

Met deze specificaties haal je de 100 kilometer per uur, vanuit stilstand, al in 4,2 seconden. Wil je iets meer indruk maken met, wat zullen we zeggen, opscheppen hoe snel jij de 160 kilometer per uur haalt met je nieuwe Bentley? Dan kun je zeggen dat je vanuit stilstand in 9,5 seconden die snelheid behaalt hebt.

Met deze cijfers beweert Bentley zelf dus de snelste vierzits cabrio ter wereld gemaakt te hebben. Wil je zo snel mogelijk deze snelste cabrio met je eigen ogen gaan bekijken dan moet je zorgen dat je naar de autoshow in Genève gaat, daar zal Bentley de CGS officieel onthullen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.