Rolls Royce Ghost wordt aangepakt door Mansory

Rolls Royce, voor velen een stijlvolle auto met veel luxe. Maar er zijn altijd nog mensen die meer willen. In dat geval heeft de Tuner Mansory daar iets op bedacht.

Ze nemen nu niet zomaar een auto onder handen. Het is de nieuwe Rolls Royce Ghost. En zoals jullie weten is de tuner Mansory niet zomaar een tuner, nee, als ze het doen, doen ze het goed. Zoals hier, bij de Ghost. Met z’n goude grill, gouden 22” velgen, achterspoiler en nieuwe sportuitlaten zorgen ze ervoor dat je weer goed opvalt. Maar dat was nog niet alles, de auto krijgt ook nog een lekker exclusief kleurtje. Namelijk een opvallende kleur blauw gecombineerd met goud.

Uiteraard blijven de prestaties ook niet hetzelfde. Met z’n standaard 570 pk wordt deze omhoog gekrikt naar maarliefst 720 pk. Dat komt met name door de nieuwe snufjes die ze erin geplaatst of aangepast hebben, denk hierbij aan een dubbele turbo, sport-spruitstuk en het ecu-management. Mede daardoor sprint deze 2360 kilo wegende auto maarliefs binnen 4,4 seconden naar de 100 km/u en tot een topsnelheid van 310 km/u.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.