AI Jaarkalender *STEMMEN*

Vandaag is het alweer 1 maart, dat betekent dat we inmiddels al drie maanden lang bezig zijn met het verzamelen van jullie mooiste foto’s om deze uiteindelijk op één grote jaarkalender te plaatsen. Na de eerste drie maanden vonden wij het wel eens tijd worden voor een stemtopic. Bij deze dus! Lees snel verder om erachter te komen hoe je kunt stemmen op de mooiste foto’s!

Om je stem uit te brengen kun je hieronder bij de comments terecht, of op het forum. De foto’s zijn verdeeld per maand en hebben een nummer. Stemmen is vrij simpel, je geeft per maand je persoonlijke top 3 op via onderstaand model.

December:
Foto 3
Foto 2
Foto 1

Januari:
Foto 1
Foto 2
Foto 3

Februari:
Foto 2
Foto 3
Foto 1

De foto die per maand bovenaan jullie lijstjes staan krijgen 3 punten, de foto die in het midden staat krijgt 2 punten en de onderste foto krijgt 1 punt. Uiteindelijk worden de punten opgeteld en dan houden we per maand 1 winnaar over! Laten we er nu maar niet nog meer omheen draaien. Hieronder volgen de winnende foto’s waar jullie een stem op kunnen uitbrengen!

December:
Foto 1

Foto 2:

Foto 3:

 

Januari:
Foto 1

Foto 2

Foto 3

 

Februari:
Foto 1

Foto 2

Foto 3

Veel stemplezier mensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.