Gallardo Superleggera officieel

Terwijl de meeste merken op dit moment hun primeurs showen op de autobeurs in Genève pakt Lamborghini het anders aan.

In onze inbox vonden we namelijk de eerste officiele persfoto’s van de Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera. Uitgevoerd met de Itaca Verde lak springt deze sportwagen van ons beeldscherm. Het design is aan de ene kant extreem maar aan de andere kant zien we Audi’s vinger in de pap (lees; één pot nat modellen).In elk geval kunnen we zeggen dat dit weer een echt spraakmakend Lamborghini model is geworden. De 5.2 liter V10 weet nu 570 pk en 540 Nm te produceren. De sprint van 0 naar 100 wordt afgelegd in 3,4 seconden en de topsnelheid is 325 km/u.
Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.