VITT doet de LP640 van Lamborghini

Carbon onderdelen op auto’s zijn in trek. Carbon onderdelen op Lamborghini’s nog meer. Wat doe je nou als je als tuner met de tijd mee wilt gaan.

 

Juist je voorziet de Lamborghini Murcielago LP640 van een “wannabe-SV-kit”. Extreem? Ja zeker. Mooi? Geef ons maar de SV. Maar als je buiten de boot hebt gevist voor een van de 350 SV’s en je woont in de buurt van Japan, dan kunnen we het een optie noemen.

Wat ons betreft is de LP640 mooi genoeg van zichzelf. Maar we kunnen ons voorstellen dat mensen zich willen onderscheiden. Wat mag zo iets kosten? Nou, VITT Tuning vraagt 3.675.000 japanse yen-en voor de bodykit en 630.000 voor de spoiler. Omgerekend komen we dan op een bedrag rond de 35.000 euro.


Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.