ENCO doet ook de Q5

De Q7 was sinds kort al afgevinkt op het te-tunen-lijstje van ENCO Exclusive. Dus is het tijd voor het kleine broertje van de Audi SUV.

 

Net als bij de Q7 zien we weer veel bekends terug in het pakket. De voorbumper is overduidelijk geïnspireerd op degene van de RS6, de motorkap kennen we van meerdere ENCO producties en de achterbumper en uitlaten hebben veel weg van die van de Q7 V12. Voor de hele kit betaal je 11.568 euro.


Naast het pakket kun je ook nog extra LEDjes laten installeren maar ook een dikke set ENCO velgen is optioneel. En voor de liefhebbers kan het interieur ook nog voorzien worden van het nodige extra carbon. Voor de oplettende lezer, in het interieur van de Q5 is ook een RS4 sportstuur terug te vinden, of dit optioneel is is niet duidelijk.

Al met al lijkt het er op dat ENCO niet veel inspiratie had om een speciale bodykit te maken. Maar ze hebben we een aantal onderdelen van ongekend populaire auto’s samengevoegd op een Q5. Het resultaat mag er wat ons betreft wezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.