Ferrari 599 GTO onthuld zich weer wat

De geruchten en shops van de laatste tijd worden aardig bevestigd. De meest extreme versie van de 599 komt er aan en stukje bij beetje wordt alles duidelijker.

 

De nieuwe velgen van de GTO zijn al zichtbaar op de foto’s. We zien ook dat het dak en de spiegels een donkere lak gekregen hebben. De luchtinlaten voor de motorkap zijn ook gewijzigd en ook de volledige bumperset heeft een upgrade gekregen. Als we de 599 GTO van de achterkant bekijken zien we ook een klein spoilertje. In dat opzicht blijft Ferrari wat meer bescheiden dan de concurrent (lees Murcielago SV).We kijken uit naar de eerste “naakte” foto’s van dit V12 aangedreven snelheidsbeest.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.