Raad jij welke vrouwenauto dit is?

Er zijn van die modellen waarvan je vrijwel duidelijk kunt zeggen dat 99,9% van de eigenaren van het vrouwelijk geslacht is. Als de auto dan ook nog gespoten is in een mooi roze kleurtje dan is het helemaal duidelijk. Maar of het in dit geval ook zo duidelijk is…

Want als je nu meteen geraden had dat dit ieen roze Lamborghini Murciélago LP670-4 SV is dan had je het al meteen bij het rechte eind. Meestal als je aan Lamborghini’s denkt denk je wel aan opvallende kleuren maar de roze kleur valt dan meestal wel buiten de boot.

Maar goed we spreken hier over foto’s die gemaakt zijn in de stad Doha, de hoofdstad van de staat Qatar, en daar weten de mensen wel wat pas echt opvallen is. Het is niet de eerste keer dat er door een Arabier een vreemde kleur op een Lamborghini is gekozen, zover wij weten rijd er in ieder geval ook een Gallardo Superleggera rond in een net zo opvallend roze kleurtje.

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.