Techart Porsche Panamera Black Edition

De kleur zwart is één van de dominantste kleuren en staat in verschillende culturen voor individualiteit, onafhankelijkheid en ervaring. Termen die volgens de tuner Techart perfect aansluiten bij hun bedrijf en de klanten, vandaar dat ze er voor gekozen hebben om een Panamera geheel in het teken van zwart te verbouwen.

Als Darth Vader een auto nodig zou hebben zou hij in elk geval bij Techart terecht komen. Door het geheel matzwarte interieur is de auto in elk geval dominant genoeg. De bodykit doet daar nog een klein schepje bovenop.

Om dat dominante uiterlijk echt tot zijn recht te laten komen is er aan de buitenkant vrijwel geen kleur te bekennen. De koplampen, achterlichten en de letters op de remklauwen zijn het enige dat het matzwart onderbreken. De remklauwen zitten trouwens verscholen achter 22 inch grote Formula II lichtmetalen wielen, uiteraard in het zwart uitgevoerd.

Ook in het interieur is het duistere kleurtje gebruikt. Het beste zwarte leer wordt afgewisseld met alcantara en rode stiksels. Verder zijn er in het interieur nog diverse onderdelen matzwart gespoten om nog beter bij het exterieur te passen.

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.