2012 Porsche 911 GT2 spyhots

De auto paparazzi heeft weer toegeslagen! Ergens op het platteland in Duitsland hebben ze een vernieuwde Porsche 911 GT2 op de gevoelige plaat vast weten te leggen. Zoals we al jaren gewend zijn van Porsche geen opvallende duidelijke wijzigingen, maar dat zal vast nog wel goed komen.

Naar verwachtingen zal de 911 GT2 van modeljaar 2012 uitgerust worden met een 550 pk sterke motor, dit is vrijwel net zo sterk als de Lexus LFA. De sprint van 0-100 km/u zal net geen 4 seconden in beslag nemen en de topsnelheid zou rond de 330 km/u moeten komen te liggen.

Op de foto’s is duidelijk te zien dat de bodykit rondom minimaal gewijzigd is. De voorbumper heeft een meer prominentere voorsplitter gekregen. Aan de achterkant zien we ook een licht gewijzigde bumper. Het meest opvallende zijn de luchtuitlaten. Deze zijn bij deze facelift groter en krijgen een meer ovale.

Qua uiterlijk dus weer weinig verandering maar Porsche kennende kunnen we weer rekenen op een net iets scherper afgestelde auto als de huidige.

Bron

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.