Verlengde Binz Benz

Vrijwel precies een jaar geleden toonden we jullie al schetsen van een verlengde, 6 deurs Mercedes-Benz E klasse. Het Duitse bedrijf Binz gaat in de Benelux deze 6 meter lange E-klasse leveren.

Vrijwel één meter per deur krijg je als je bij Binz een verlengde E-klasse besteld. De Binz E-klasse wordt opgerekt tot 5,98 meter waardoor er binnenin een grote ruimte is voor de 3 zitrijen. Verder claimt Binz comfort en veiligheid van het allerhoogste niveau en een afwerking op maat.

Voor de indeling van de zitrijen zijn drie opties beschikbaar. De “normale” acht persoons met drie zitrijen die in een gebruikelijke opstelling achter elkaar zijn geplaatst of waarbij de achterste twee banken tegenover elkaar staan. Verder is er de VIP-uitvoering. In deze uitvoering beschik je over een goedkope Maybach. In deze uitvoering is er namelijk maar één bank geplaatst achterin en is de bestuurder afgezonderd van de achterbank door middel van een scheidingswand.

De Binz Benz limousine is er op basis van de E250 CDI BlueEfficiency, E350 CGI Blueefficiency en de E500.

Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.