AI Jaarkalender; Mei

Een beetje laat maar nog altijd erg lekker, een nieuw topic voor de AI jaarkalender. We zijn inmiddels in mei aangekomen, alweer de zesde maand waarvoor we foto’s verzamelen. Net als de voorgaande drie maanden zal er aan het eind van deze maand weer een nieuw stemtopic komen. Heb je nog niet gestemd voor de maanden december tot februari klik dan hier!

Nog steeds krijgen we per mail vragen over deze kalender dus een korte uitleg is nog altijd op zijn plaats. Per maand proberen wij foto’s te verzamelen van spotwaardige auto’s voor de kalender. Deze foto’s hoeven niet perse deze maand gemaakt te worden, dus jullie kunnen gerust de externe HDD’s aansluiten en doorzoeken op foto’s en deze doormailen naar kalender@autoinformatief.com Inzenden via het forum kan in dit topic.

Ga dus maar snel op zoek voor de eeuwige roem om met jouw naam en foto’s op onze allereerste kalender te prijken!

Regeltjes
Regels voor de foto zijn simpel. Als je ze op het forum post mag hij maximaal 800 px breed zijn (voor het origineel zullen we contact met je opnemen) en op de foto mag geen uitbundig eigen logo of watermerk te zien zijn. Door ons zal er een copyright met de naam of alias op of onder de foto geplaatst worden.

Vanaf nu is het dus wederom aan jullie. Laat jullie mooiste inzendingen weer zien  of stuur je inzending per mail naar kalender@autoinformatief.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.