Correctie; Zie hier de Invader LX570

Vorige week nog lieten we jullie foto’s zien van een bodykit voor de Lexus LX570 welke volgens ons, en de rest van de autowereld, van ASI afkwam. Maar wat blijkt nu, de auto is verbouwd door een nieuw bedrijf dat sterk samenwerkt met ASI. Invader Technologie Co. ltd. ontwikkeld niet alleen tuning kits maar verbouwd de auto’s compleet met de hand van het begin tot het eind.

Invader Technologie is een tuner die in 2009 opgericht is in Japan. Het bedrijf richt zich er niet op om normale tuning pakketten los te verkopen maar zal de auto’s compleet met de hand verbouwen. Omdat het bedrijf zelf motorisch niets doet veranderen richt het zich voor dit onderdeel tot ASI.

De samenwerking tussen Invader Technologie en ASI is niet heel vreemd, de hoofd ontwerper van Invader is de CEO van ASI! Het bedrijf zal dan ook hun werkplaatsen delen voor het onderhoud van de auto’s en zal in de toekomst nog vaak samenwerken.

Invader Technologie richt zich op het hoogste segment van de markt met een combinatie van ongeëvenaarde prestaties, luxe en uiterlijke kenmerken, allen van de beste kwaliteit. Alle Invader voertuigen worden dan ook met de hand in elkaar gezet in Nagoya, Japan. Als alle auto’s die bij Invader ontworpen worden zo bruut uitzien als deze Invader LX570 dan gaat het helemaal goed komen met dit bedrijf.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.