Details bekend over de nieuwe GT-R

Na de komst van de nieuwe Turbo van Porsche, beschikkende over 500 pk en de Turbo S met 530 pk wordt het de grootste overzeese concurrent toch wat te heet onder de voeten. De GT-R (485 pk) doet toch aardig onder voor de Porsches en dat kan natuurlijk niet.

Vandaar dat Nissan voor de 2012 GT-R een vermogen van +500 pk aangekondigd heeft. Met de pk’s stijgt ook het koppel, deze zal +450 Nm bedragen. Ook zal de GT-R van buiten een lichte aerodynamische facelift krijgen. Bekend is dat op zijn minst de splitter en diffuser veranderen zullen.

De 2012 Nissan GT-R zal begin 2011 bij de dealers te vinden zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.