Porsches en paardenbloemen zijn geen goede combi

Als eigenaar van een bijzondere auto ben je natuurlijk extreem trots op hetgeen dat in je garage staat. Zo trots zelfs dat je aan iedereen wil laten zien wat jij rijdt, en stiekem zelfs hoopt om gespot te worden. Het probleem dat je dan wel blijft houden is dat er misschien wel mensen aan je auto gaan zitten.

In de Duitse plaats Hittfield is een 47 jarige man aangehouden voor wederrechtelijke vrijheidsberoving. De man heeft namelijk een mooie Porsche in de garage staan en heeft deze naar buiten genomen voor een ritje. Tijdens deze rit hebben twee 8-jarige meester criminelen het voor elkaar gekregen om paardenbloemen richting de Porsche te gooien!

Behoorlijk stront aan de knikker natuurlijk want volgens de man was dit een “gevaarlijke grap”! Stel je eens voor dat de Porsche naast de weg zou spinnen omdat hij een paardenbloem zou raken. Volgens hem dus reden om met geweld één van de twee jongeren mee te nemen naar het politiebureau.

Volgens de politie realiseerde de eigenaar van de Porsche zich pas hoe zeer hij de kinderen heeft laten schrikken. Pas na aankomst van hun ouders werden de levensgevaarlijke paardenbloemgooiersbendeleden kalm.

Pas op voor die paardenbloemen

Bron

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.