Julien gaat back to the future met een DeLorean

“Dr. Emmett Brown: The way I see it, if you’re gonna build a time machine into a car, why not do it with some style?” Een briljant man in een net zo briljante film. Wie kent hem niet, Back to the future. Een film waardoor de de Lorean DMC-12 populair werd bij jong en oud. Helaas kwam de film al enkele jaren nadat het bedrijf stopte met het produceren van de auto’s maar dat mag de pret niet drukken. Spotter Julien kwam vandaag deze prachtige tijdmachine tegen, alleen zonder de Flux Capacitor.

 

Ik kwam net uit de bus van school en zag al iets laags langsrijden. Ik keek verder en zag een DeLorean rijden en zag hem de kant van het winkelcentrum op rijden. Toen ik vrij was van school ben ik meteen naar huis geracet om mijn camera te pakken waarna ik meteen naar het winkelcentrum ging om te kijken of hij er nog stond, helaas stond de DeLorean er niet meer. Ik al zo’n vermoeden waar hij heen was gegaan dus daar ben ik maar heen gegaan en ja hoor hij stond er helemaal onder het stof. Ik heb mijn fiets neer gezet en belde aan om te vragen of ik foto’s mocht maken en dat mocht.

Gelukkig had de eigenaar al allemaal schoonmaakmiddelen klaar staan om de DeLorean te poetsen. Hierdoor kon ik mooi een paar foto’s maken. Daarna vertelde hij de specificaties van deze auto, hij gaat van 0 naar de 100 in 10,5 seconden en heeft een topsnelheid van ongeveer 180-210.

Toen de auto schoon was, heeft de eigenaar hem weer in de garage gezet en vertelde mij nog even wat algemene informatief over de DeLorean Dmc-12. Deze de lorean is 24 jaar oud en heeft er meer dan 50.000 kilometer opzitten. De auto is niet bepaald een racemonster maar is meer een tour auto.

Zelf vond ik hem eerst minder om te zien maar hoe vaker ik hem zie hoe mooier ik hem begin te vinden. Het mooiste aan deze auto zijn natuurlijk de vleugeldeuren die erop zitten, deze maken hem erg indrukwekkend en natuurlijk de exclusiviteit die deze auto heeft. Bekijk de foto’s en geniet van deze Delorean.

 

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.