AI TV-Tip; Een Fast and Furious avond

Het is weer zaterdag en voor veel mensen is het vanavond weer tijd om op stap te gaan. RTL 5 heeft voor degene die het rustiger aandoen, of gewoonweg nog te jong zijn weer een avondje vol autogeweld gepland. Beginnend met 2 fast 2 furious gevolgd door The fast and the furious: Tokyo Drift.

 Wil je deze films niet missen zorg dan dat vanavond de televisie op RTL 5 staat en wel om 20.00. Op dit tijdstip zal de opvolger van The fast and the furious starten, 2 fast 2 furious.

 


2 fast 2 furious: 20.00
Voor degene die het verhaal van de film nog niet meegekregen hebben. Hoofdrolspeler Brian is na deel 1 geen politieagent meer maar wordt in het begin van dit deel weer geronseld om met een flink opgevoerde auto de strijd aan te gaan tegen een drugsbaron, hierbij krijgt hij hulp van een jeugdvriend.

The fast and the furious: Tokyo Drift: 22.00
Het derde deel van de serie gaat over een andere hoofdpersoon, Shaun. Shaun is een probleemkindje die een celstraf kan krijgen wegens een illegale straatrace. De enigste manier voor hem om deze te ontlopen is naar Tokio te verhuizen waar zijn vader woont. Van zijn vader krijgt hij de regel opgelegd om zich niet met auto’s bezig te houden maar jullie kunnen al raden dat hij snel in het illegale racecircuit van Tokio beland.

Aan de titel kon je al merken dat Tokyo Drift vooral om het driften gaat. Niet gek natuurlijk dat ze Keiichi “The Drift King” Tsuchiya gevraagd hebben om een kleine rol te spelen in de film, en daarnaast ook nog eens de driftscènes te rijden. Voor degene die niet weten over wie ik het heb, kijk snel even onderstaand youtube filmpje.

De avond kan dus weer gevuld worden met veel motorgeluiden en mooie auto’s!

{youtube}GhL2pScsNx4{/youtube}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.