AI Jaarkalender *STEMMEN #2*

Vandaag is het alweer 1 juni, dat betekent dat we inmiddels alweer een half jaar bezig zijn met het verzamelen van jullie mooiste foto’s om deze uiteindelijk op één grote jaarkalender te plaatsen. Per maand komen er steeds meer foto’s binnen en wordt het voor ons daardoor ook moeilijker om een selectie per maand samen te stellen. Toch hebben we weer voor drie maanden een selectie gemaakt, nu is het weer aan jullie om op de favoriet te stemmen! 

 Om je stem uit te brengen kun je hieronder bij de comments terecht, of op het forum. De foto’s zijn verdeeld per maand en hebben een nummer. Stemmen is vrij simpel, je geeft per maand je persoonlijke top 3 op via onderstaand model.

 

Maart:
Foto 3
Foto 2
Foto 1

April:
Foto 1
Foto 2
Foto 3

Mei:
Foto 2
Foto 3
Foto 1

En dan volgen hieronder de foto’s waarop jullie kunnen stemmen:

Maart:
Foto 1

Foto 2

Foto 3

 

April:
Foto 1

Foto 2

Foto 3

 

 

Mei:
Foto 1

Foto 2

Foto 3

Dat was de selectie weer voor deze drie maanden. Nu is het weer aan jullie om te stemmen en zo de mooiste foto’s eruit te pikken!

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.