Ferrari breidt modellenscala uit

Ferrari was op zoek naar een V12 aangedreven roadster. De oplossing bleek eenvoudiger dan gedacht. Er komt gewoon een open variant van de Ferrari 599.

Dat is wat Luca di Montezelomo in een interview met AutoCar te melden had. Wat kon hij ons nog meer vertellen over de 599 “Roadster”. Het model gaat onthuld worden op het Pebble Beach Concours d’Elegance evenement augustus dit jaar.

Verder wordt er nog nagedacht over een passende naam voor het model. Ferrari 599 Superamerica iemand? Andere opties lezen we graag in de comments.

Verder wilde meneer di Montezelomo niet veel loslaten over de nieuwe roadster. Wat we wel verwachten is een lichte motorische verbetering ten opzichte van de 599 GTB Fiorano. Maar Ferrari heeft natuurlijk het HGTE pakket en niet lang geleden werd ook de 599 GTO ontwikkeld dus techniek genoeg aanwezig in Maranello. Wij zijn benieuwd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.