AutoInformatief.com helpt jouw verder

Wat zijn wij toch weer behulpzaam zeg. We hebben een hele tijd gewerkt aan ons prachtige uploadscript, maar er is één klein detail wat nogal wat mensen in de weg zit, het formaat van de foto’s. De limiet hiervoor is maximaal 3600x3600px. Aangezien er steeds meer spots geupload worden komen er ook steeds meer foto’s die over deze limiet gaan, speciaal voor jullie bieden we nu nog iets anders aan.

Zoals je wellicht al ontdenkt hebt is dat er weer een nieuw menu-item bijgekomen genaamd resizer. Als je een beetje nieuwsgierig van aard bent heb je waarschijnlijk al ontdenkt dat wij hier een klein programma aanbieden waarmee jullie met 3 simpele stappen al jullie foto’s kunnen resizen.

Het programma is vanaf nu gratis te downloaden en we hebben een kort stappenplan voor jullie geschreven. Hopelijk maken jullie gebruik van deze nieuwe feature en hoeven wij minder spots te weigeren die te groot zijn geupload!

Klik hier voor de resizer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.