Gespot: Een exclusieve Corvette mengelmoes

Het had niet veel gescheeld of deze spot was nooit op Spots.AutoInformatief.com verschenen. “Gewoon” een oude Chevrolet, leuk maar niks om door te laten op de website. Totdat we verder keken en de omschrijving van spotter Malhaar lazen.

Het gaat hier namelijk om de erg exclusieve n2a Motors 789! Als je hier nog nooit van gehoord hebt kunnen we dat gerust geloven, het is voor ons namelijk zover we kunnen herinneren ook voor het eerst dat we van deze speciale ombouw horen.

n2a staat voor No two alike, oftewel al hun auto’s zijn uniek gevormd naar de wensen van de klant. Het typenummer van de auto is dus 789, dit staat voor de jaartallen waarop de auto gebaseerd is. De voorkant is vormgegeven naar een 57 chevy, de zijkant is gevormd naar een chevy uit 58 en de achterkant is weer gevormd naar een 59 chevy.

Nu is het zo dat als je een echte Chevrolet uit 57-59 bezit dat je dan vaak voor problemen staat die bij zo’n oude auto’s horen. De onderdelen zijn schaars en of de motor aanslaat als jij het wil is vaak ook nog maar de vraag. n2a Motors heeft dit probleem opgelost door voor een moderne variant van de Chevrolets te kiezen. Deze mengelsmoes is namelijk gebouwd op het chassis van een Chevrolet Corvette C6.

Voor de ombouw zul je zelf een Corvette aan moeten leveren, bouwjaar 2005-2009, of het bedrijf de opdracht geven een geschikte auto te zoeken. De kosten voor de ombouw zullen daarna nog eens $80.000,- bedragen. Voor dit bedrag mag je zelf de interieur en exterieurkleuren uitkiezen en krijg je standaard de speciale 789 uitlaat. Daarnaast is er nog genoeg als extra aan te vinken waaronder zelfs een motorupgrade naar 800 pk!

n2a Motors doet verder zijn naam eer aan. Op hun website vermelden ze al dat een kleurenschema van een eerdere ombouw niet nagemaakt zal worden. Dus als net een koper voor jouw is geweest die dezelfde smaak als jouw heeft heb je gewoon dikke vette pech!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.