AI TV-Tip; Top Gear, BBC2, 21.00

Het is weer zover. Na enkele maanden van afwezigheid is het vrolijke Britse trio weer terug op de beeldbuis. Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn zullen wij elke zondagmorgen een reminder plaatsen voor de zondagavond. Uiteraard laten we jullie ook alvast weten wat er die avond te zien is.

Het hoogtepunt van de aflevering zou volgens Top Gear zelf een dodemansrit van Jeremy Clarckson in een Reliant Robin. Zoals we van Jeremy “Pooweeerrrrrr” Clarckson gewend zijn zal hij het niet rustig aandoen, als je in een auto met drie wielen rondrijd kun je je vast al indenken wat er fout zal gaan.

De Stig zal uiteraard ook weer van de partij zijn en in de eerste aflevering gaat hij met niets minder dan een Bentley Continental GT Supersports de baan op om weer voor de eerste keer een snelle rondetijd neer te zetten. De uitkomst van deze snelle ronde zou opvallend te noemen zijn.

In de eerste aflevering zal ook al de reportage te zien zijn waarin James te dicht bij een vulkaan op IJsland komt. Wat James daar precies te zoeken heeft is nog niet helemaal duidelijk maar dat zal het om 22.00 uur vanavond wel zijn.

De eerste aflevering zal ook het einde zijn van de Chevrolet Lacetti. Na jaren misbruikt te zijn door diverse bekende en minder bekende beroemdheden mag de auto met pensioen, tijd voor een opvolger dus. TopGear heeft in elk geval al een teaser geplaatst waarin de auto te zien is onder een doek. Sommige vormen zijn al te herkennen dus jullie hebben tot 21.00 uur om te laten zien hoe goed jullie in het herkennen van auto’s zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.