Aston Martin DB9 facelift

De DB9 gaat alweer heel wat jaartjes mee maar desondanks blijft het nog altijd een mooie, tijdloze verschijning. Aston Martin vond het echter weer eens tijd om de losse velletjes weer strak te trekken en de DB9 coupé en volante weer net wat frisser te maken door middel van een facelift.

 Alleen als je een echte Aston Martin freak bent en ieder hoekje en gaatje van de auto uit het blote hoofd kan tekenen zou je direct zien dat je te maken hebt met een oude DB9 of met de facelift. De lijnen in de voorbumper zijn iets veranderd en de grille heeft een kleine update gekregen. Verder zijn aan de voorkant de koplampen ook nog minimaal gewijzigd.

De achterlichten zijn helderder geworden en rondom krijgt de auto zilverkleurige remklauwen die verstopt zitten achter de nieuwe velgen. Verder zal de 2011 Aston Martin DB9 beschikken over een Active Damping System, hiermee kun je het onderstel afstellen op het rustig rijden of hard door de bochten jagen.

De “oude” DB9

2011 DB9

 

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *