Mysterieuze Gallardo gespot op de Nürburgring

Van de Lamborghini Gallardo zijn inmiddels zeven varianten uitgebracht, als we de oude serie ook meetellen, en is het productieaantal van 10.000 stuks inmiddels overschreden. Zelfs dit is nog niet goed genoeg voor Lamborghini want er is nu een gecamoufleerde Gallardo gespot op de Nürburgring.

Maar wat voor een variant gaat dit worden? Zoals het er naar uit ziet gaat Lamborghini een spyder versie uitbrengen van de Gallardo LP570-4 Superleggera. De grote concurrent Ferrari deed dit al eerder met de scuderia maar van de vorige Gallardo Superleggera was er nog geen versie met een open dak, daar komt nu dus waarschijnlijk verandering in.

Er is, nog, niet veel te aan zien aan deze in het zwart gehulde auto maar een paar zaken laten duidelijk de Superleggera trekjes al zien. Aan de voorkant zien we duidelijk de grotere voorbumper zoals de dichte Superleggera deze ook heeft. Op de spyder zal deze wel kleiner uitgevoerd worden aangezien aan de achterzijde ook een kleinere spoiler zit, maar dit kan natuurlijk altijd nog veranderen. Verder zien we dat de velgen onder dit testmodel dezelfde zin als de velgen van de LP570-4 Superleggera.

Zeg het maar. Hebben we hier te maken met een Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera Spyder, Balboni Spyder of is het toch een geheel nieuw model?

Bron

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.