Ferrari 599 GTO

[Video] Ferrari 599 GTO door EVO

Ferrari 599 GTOAllemaal kennen we onderhand de Ferrari 599 GTO, we hebben allemaal al de plaatjes er van gezien. Op het moment is dit dé snelste straatlegale auto die Ferrari je kan aanbieden. Tenminste, kon aanbieden. Alle 599 exemplaren die geproduceerd worden zij n verkocht. Waarom deze auto zo snel uitverkocht is, wordt nog even duidelijk gemaakt in deze video`s!

 

 

Chris Harris is een gelukkig man, Eerst zien we hoe hij als passagier met Raffaele De Simone over het circuit van Maranello meerijdt. Daarna krijgt hij zelf de beschikking over de 670pk sterke GTO om eens goed over het circuit te jagen en vervolgens nog even de heuvels rond Maranello te laten genieten van een geweldige V12 sound. Geniet van deze geweldige beelden!

Tracktest:
{youtube}QP85M64–J0{/youtube}
Roadtest:
{youtube}v7HJB1n53WQ{/youtube}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.