De nieuwste Black Bison van Wald is hier

De Japanse tuner Wald International gaat weer flink los op een luxe bak. De vernieuwde S-Klasse van Mercedes is weer aan de beurt en zoals we gewend zijn gaat dat er niet erg subtiel aan toe bij die Jappen.

Achterop zien we een combinatie van drie wagens. Een diffuser die afkomstig lijkt van een Ferrari 599 en uitlaten die het licht zagen bij Lexus (de IS-F). En natuurlijk is er nog een beetje Mercedes over.

Over de gehele zijkant zijn er overvloedig luchthappers en dergelijke gaten te vinden, je weet natuurlijk nooit waar het handig voor kan zijn, en dan komen we aan bij de voorkant. Dat is ineens een heel ander verhaal. Daar heeft Wald het ineens aardig netjes weten te houden. We zien kenmerken van de AMG versie van de S-Klasse terug en daar is eigenlijk niks mis mee. Dat neemt overigens niet weg dat de voorkant van deze S-Klasse niet imposant is, want dat is het zeker.

Motorisch blijft je S-Klasse zoals gewoonlijk bij Wald het zelfde maar ze leggen (tegen enige betaling) graag een bijpassend setje onder je limousine.

Al met al kunnen we zeggen wat we meestal bij een Black Bison Wald creatie te melden hebben. Wil je opvallen en je bent “te rijk” voor een gepimpte Honda Civic. Hier is je kans!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.