Het doek valt voor de Mercedes CLS

Mercedes was in 2004 in feite de eerste fabrikant die een vierdeurs coupé verkocht aan de klanten. Na zes jaar in productie te zijn geweest stopt men met de productie van de Mercedes-Benz CLS. De laatst geproduceerde CLS is een zwart CLS 550 bestemd voor een Amerikaanse klant.

De grote fans van de CLS hoeven niet lang bedroefd thuis te zitten. Tijdens de “Paris Motor Show” die gehouden word in september dit jaar zal de opvolger van de huidige CLS onthuld worden. Qua uiterlijk is deze al geen verrassing meer omdat er al een tijd geleden een “naakt” model op de foto is vastgelegd.

De CLS is zes jaar in productie gebleven en in die tijd waren er modellen beschikbaar variërend van een V6 of V8 benzine motor en de V6 turbo diesel motoren. Wereldwijd zijn er in totaal 170.000 exemplaren van de CLS verkocht

De nieuwe generatie CLS staat al te popelen om de plaats in te nemen.

Bron

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.