Pagani’s jongste telg

Pagani blijft maar door gaan met het personaliseren van de laatste modellen van de Zonda. De fabricage van de vierde Cinque Roadster is voltooid en het resultaat is bekend.

Dit maal is de Cinque geel geworden, niet zomaar geel maar Bahrain Yellow (wellicht een hint over de toekomstige eigenaar?). De bekende carbon onderdelen zijn gebleven zoals bij elke Cinque maar de streep over de neus is dit maal in de kleuren van de Italiaanse vlag uitgevoerd.

De specificaties zullen gelijk blijven aan de andere Zonda Cique’s. Even om jullie op te frissen; 0 naar 100 in 3,4 seconden, 0-200 in 9,6 seconden en een nog onbekende topsnelheid (300+ is nog zacht uitgedrukt). Dit alles wordt behaald door de V12 van AMG met 678 pk en een koppel van 780 Nm. Enfin, genoeg info, kijk verder naar de foto’s en het filmpje!


{youtube}Ofa797uKvfs{/youtube}

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.