De Firebird is herrezen

Pontiac is dood. Slecht nieuws voor de liefhebbers die dachten dat er na de nieuwe Chevrolet Camaro ook weer een nieuwe Pontiac Firebird zou komen. Niet getreurd voor jullie, met een Camaro, $ 60.000,- en een tuner kom je al ver genoeg.

Wat jullie hieronder zien is de Classic Design Concepts Firebreather. De Firebreather is een moderne visie van Classic Design Concepts op de Firebird op basis van een Chevrolet Camaro. Om de auto echt vuur te laten spuwen wordt de auto uitgerust met een 6.2-liter supercharged V8. Deze motor is goed voor 599 pk die uiteraard naar de achterwielen gestuurd worden.

Niet alleen aan de buitenzijde zijn er Firebird looks toegepast, ook het interieur heeft een makeover gekregen. Ook hier hebben ze Firebird achtige componenten geplaatst. Wil jij dit stukje nostalgie in bezit krijgen zul je $ 60.000,- moeten inleveren, een heftige prijs voor een knipoog naar het verleden.

Bron

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.