Bentley Continental Speed 80-11 Edition

Kennelijk wordt er nog niet genoeg geld verdiend bij Bentley want na een Arabia Edities komt Bentley nu ook met een 80-11 Editions, dit maal speciaal voor de Amerikaanse markt. De 80 staat voor het aantal stuks dat geproduceerd zal worden per model, de 11 staat voor het modeljaar.

Speciaal om nog enkele Amerikaanse kopers voor de GTC’s te vinden komen ze dus ook voor die markt met een limited edition. 80 Continental GTC en 80 Continental GTC Speed zullen er geproduceerd worden.

Wat is er nu zo speciaal aan deze versie? Nou je krijgt op de voorspatborden een Engelse vlag, super toch! Verder worden de velgen van de GTC Speed, die overigens maatje 20 inch zijn, met een zwart laagje uitgerust. Achter de zwarte velgen zorgen de rode remklauwen ervoor dat je ondanks  610 pk ook weer snel tot stilstand komt. Verder zie je aan de buitenkant nog de kleur Midnight, schijnt een nieuw kleurtje te zijn.

Het interieur is bij beide uitgevoerd in Beluga zwart. Verder is er in het interieur rustig rondgestrooid met stiksels en Bentley logo’s, deze zijn in de GTC uitgevoerd in het wit en in de GTC worden deze uitgevoerd in het rood. Uiteraard zit er een 80-11 Edition badge die aantoont dat je gek genoeg was om een meerprijs te betalen voor een badge.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *