Gelekt: Nieuwe Mercedes CLS brochure

Zo’n twee weken geleden viel het doek voor de Mercedes CLS. Na zes jaar wordt de CLS afgelost door een nieuwe generatie die net als de SLS AMG Roadster in Parijs onthuld zal worden. Zoals zoveel fabrikanten lukt het ook Mercedes niet om het model tot de onthulling geheim te houden. Zo was er al een ongecamoufleerd model op de foto gezet en nu is dan ook de brochure al gelekt.

Door de eerdere ongecamoufleerde foto’s is het ontwerp geen verrassing. De CLS krijgt opvallende wielkasten die voor een breed uiterlijk zorgen. Uiteraard de aflopende daklijn die de auto zijn kenmerkende coupé lijn geeft en LED achterverlichting, optioneel kan er ook gekozen worden voor LED koplampen.

Door de nieuwe spyshots kunnen we nu ook een blik werpen op het interieur. Hier vinden we leren bekleding, houten sierstrips, metalen accenten en een nieuw stuur. De achterbank zal wederom uitgevoerd worden als twee aparte zitplaatsen. De nieuwe CLS zal in oktober tijdens de autoshow van Parijs onthuld worden.

Bron

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.