Prior Design neemt nieuwe SL onder handen

Laatst hadden we een primeurtje op ons spotgedeelte in de vorm van een Mercedes SL getuned door Prior Design. Het tuningpaketje viel helaas niet bij iedereen in de smaak, nu is de nieuwe SL al even uit dus is het nieuwe ronde, nieuwe kansen voor Prior.

En Prior pakt zijn kans nu zeker. Het idee achter deze SL is totaal anders dan bij zijn voorganger. Waar oude SL een complete conversie van de bumper-paketten kreeg zodat deze in geen vorm op het origineel leken houd Prior Design het nu relatief rustig.

De bumpers lijken veel op het origineel van de AMG maar dan even iets meer. En dat mag opzich ook wel op je SL. Het meest opvallende aan de SL van Prior is eigenlijk de widebody-kit waarbij de wielkasten even flink uitgebouwd zijn (alá SL Black Series). Als laatste zien we een spoiler op de achterkant die net als de rest zeker niet misstaat.

Voor zover bekend laat Prior Design de SL motorisch standaard. Maar als je de beschikking over de AMG versie van de SL hebt dan heb je daar eigenlijk niet veel over te klagen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.