Rolls Royce Special Edition

Als autoliefhebbers hebben we allemaal wel eens gehoord van het Pebble Beach Concours d’Elegance, dit jaar was het de zestigste keer dat deze concours gehouden werd. Speciaal voor deze gelegenheid stelde Rolls Royce een unieke auto tentoon die binnen enkele minuten alweer verkocht was.

De desbetreffende Rolls is een bespoke Phantom Drophead Coupé die in de unieke bespoke kleur Stillwater Blue. Het stoffen dak is uitgevoerd in de kleur marine blauw.

Het achterdek van dit slagschip heeft de teakhouten afdekplaat, voor de gelegenheid hebben ze de vloer van de kofferruimte ook afgewerkt met hout. Als je een Rolls hebt ga je natuurlijk niet op de hei om te pickniccen, als je met een Rolls naar de hei gaat ga je daar champagne drinken. Je krijgt dan ook een complete champagne set met kristallen glazen en een koelkast onder de bagageruimte.

Om duidelijk te maken dat je een unieke Rolls Royce hebt ter ere van 60 jaar Pebble Beach vind je dit ook terug in het interieur. Op het hout in de deuren zit een Pebble beach badge en op stoel is ook Pebble Beach gestikt. Verder zijn er ook nog enkele RR logo’s verspreid door de auto, voor het geval je zou vergeten in welke auto je je ook weer verplaatst.

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.