The Challenge 2010 deelnemers naderen de startstreep

De Gumball zal wereldwijd de bekendste “race” zijn waarmee diverse dure auto’s een aantal landen doorkruisen op weg naar de eindstreep. Ook in Nederland is men ooit begonnen met zo’n evenement genaamd The Challenge. Deze zal binnenkort van start gaan en de deelnemers zijn zich inmiddels het verzamelen.

Schloss Fuschl was ooit het toneel van de film Sissie. Maandag zal hier een iets andere gebeurtenis plaatsvinden, de start van de Challenge. Net zoals de Gumball is ook dit geen race, in het geval van de Challenge hebben we het over een “Puzzelrit”.

Verder is er nog een erg opvallende gelijkenis met de Gumball. Het deelnemersveld bestaat ook bij de Nederlandse versie uit een uitbundig gezelschap van deelnemers, we zien onder andere een chromen Audi R8, Nissan “Dukes of hazzard” GTR en een SLR die duidelijk laat zien wat zijn nationaliteit is.

Bron

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.