Gespot; Maybach door FAB Design

We hadden er al eentje op de site maar de tweede is nu ook gespot. Een Maybach getuned door FAB Design is zeker een wagen om even uit te lichten.

Een Maybach mag voor sommigen licht anoniem te zijn. Kritiek genoeg is er op het merk uit de schappen van Daimler. De modellen zouden maar wat uitgebouwde Mercedes S-Klasses zijn en ook zou het design wat over de datum zijn.

Heb je nou zo’n Maybach en ben je het stiekem wel eens met de critici, dan kom je al snel uit bij FAB Design. Een van de weinige tuners die het aan durft de Maybach flink onder handen te nemen. En in het felblauw, zoals we bij deze spot zien, wordt je Maybach ineens een hippe tuningbak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.