Nieuwe plaatjes Lambo Jota

Terwijl Lamborghini ons een beetje gek probeert te maken met teasers van een nog onbekend prototype blijven de mannen uit Sant’ Agatha Bolognese de Jota natuurlijk ook druk door testen.

De opvolger van de Murcielago lijkt constant te vorderen en daar worden natuurlijk ook enige foto’s van gemaakt door verschillende spyfotografen over de wereld. De Jota is nu vastgelegd op de “Ring”. In Duitsland was Lamborghini lustig aan het testen met hun nieuwe kroonjuweel.

Wat we voor het eerst zien is de nieuwe spoiler en wellicht lucht-rem en ook lijkt de vorm van de spiegels de definitieve en dus totaal anders dan die van de Diablo of Murcielago, die kwamen namelijk vanuit de hoek van het raam en niet vanuit de body. Voor meer informatie over de Jota verwijzen we jullie door naar ons vorige bericht. Voor een blik op het nieuwe design (verpakt in grote hoeveelheid camouflagemateriaal) kijk snel verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.