Officieel: Porsche 911 Speedster

Ook Porsche loopt vooruit op de autoshow van Parijs. Na Lamborghini met de teasers en BMW met de 6 serie concept heeft Porsche nu officieel de Porsche 911 speedster onthuld. Uiteraard zal deze ook in parijs schitteren naast de eveneens nieuwe GTS.

Deze speedster is een eerbetoon aan de aller aller allereerste speedster, de 356 speedster. Het productieaantal van deze open 911 verwijst daar ook naar, er worden maar 356 stuks geproduceerd.

De speedster krijgt een aangepast bumpersetje mee van Porsche, de auto is 44 millimeter breder dan een standaard 911. Verder hebben ze de voorruit van de Speedster ingekort met 60 millimeter. Verder krijgt de auto een vermogen van 408 pk die standaard gekoppeld zijn aan een zeventraps PDK bak.

Om de verwijzing naar het verleden nog extra aan te duiden krijgt de Speedster ook Fuchs velgen, deze kennen we uiteraard van de Sport Classic die ook al een verwijzing naar het verleden was. Standaard wordt de open Porsche geleverd in de kleur “Pure Blue” maar je kan ook kiezen voor de kleur “Carrara White”.

Wil je dit stuk wannabee geschiedenis in je bezit krijgen dan zul je € 258.000,- moeten afrekenen bij de dealer.

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.