Ferrari SA Aperta oftewel de 599 roadster

En alweer een voorproefje op de autoshow van Parijs. Ferrari heeft vandaag foto’s vrijgegeven van de Ferrari SA APERTA, de roadster versie van de Ferrari 599. Helaas voor jouw als je belangstelling hebt in een open versie van je 599, alle tachtig exemplaren zijn al verkocht.

De SA APERTA is ontworpen om de tachtigste verjaardag van Pininfarina te vieren, ook de naam van de open 599 is af te leiden uit dit bedrijf. De SA staan voor Sergio en Andrea Pininfarina, APERTA betekent open in het Italiaans.

Mocht het gaan regenen tijdens het rijden dan kun je je interieur beschermen met een soft top. Aangezien het chassis versterkt moest worden omdat het dak weg is, is het chassis opnieuw ontwikkeld. Dit zorgt voor extra stijfheid tegen een kleine gewichtstoename. De motor in de SA APERTA is ook de motor die te vinden is in de Ferrari GTO.

Wil je de auto van alle kanten bekijken of alvast in een configurator enkele opties bekijken klik dan op onderstaande blauwe Ferrari.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *