Chrysler 200 teasers

Nee schrik niet, Chrysler gaat niet net als Lamborghini een aantal teasers rondsturen waar je helemaal niks op kunt zien. Door de verschillende foto’s krijgen we al een vrij duidelijk beeld van de voor- en achterkant van de nieuwe Chrysler Sebring 200.

200 is dus de nieuwe naam voor de verouderde Chrysler Sebring. Deze 200 is echter maar een tussenstap voor de volledige vervanging. We kijken hier namelijk naar een oud Sebring chassis gemixt met het design van de 200c concept. De volgende 200 zal veel minder Sebring zijn en een geheel eigen model worden.

De 200 heeft een aangepast Sebring exterieur met een nieuwe Chrysler grille, bumpers, motorkap, kofferbak en spiegels. Alleen het dak en de deuren zouden dus nog moeten doen denken aan de Chrysler Sebring. Aan de voorzijde vinden we conventionele koplampen en mistlampen, de achterzijde vinden we LED’s in de remlichten.

Onder de motorkap kan er gekozen worden voor een 2.4-liter viercillinder gekoppeld aan een automaat met vier (standaard) of zes verzetten.

Bron

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.