Chrysler onthult de 200

Na die slecht verlichte teasers van vorige week komt Chrysler nu ook met duidelijke foto’s van de vernieuwde Sebring, de 200. Alhoewel we met deze foto’s een duidelijk beeld krijgen van de voor- en achterkant blijft het interieur voor alsnog een raadsel.

De Sebring was altijd al een beetje een gezette auto en op de foto’s het lijkt erop dat de nieuwe 200 ook een zwaarlijvig uiterlijk krijgt met enkele moderne lijnen. Niet zo gek aangezien de 200 in eerste instantie onderhuids nog genoeg met de oude Sebring gemeen heeft.

Onder de motorkap vinden we zoals eerder vermeld een 2.4-liter viercilinder gekoppeld aan een 4- of 6-traps automaat. Wil je een grotere motor kun je ook voor de 3.6-liter V6 gaan, deze zit standaard aan de 6-traps automaat.

De Chrysler 200 staat vanaf het vierde kwartaal bij de dealers in Amerika. Naar verwachting zal het model volgend jaar dan ook bij Nederlandse dealers komen te staan, het is dan alleen nog afwachten of dit met een Chrysler badge is of wellicht een Lancia badge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.