Primeur; Porsche 911 GT2 RS

Zo duurt het een tijd voor er weer een bericht is over spots.autoinformatief.com en zo komen de topspots achter elkaar. Dit keer is de eer aan de spotter VinJul die bij een tankstation in Düsseldorf een Porsche 911 GT2 RS op de gevoelige plaats vastleggen.

Met zijn 620 pk op de achterwielen die onder controle gehouden worden door een handbak is van de GT2 RS te zeggen dat het een echte mannenauto is. 0 tot 100 kun je al in 3,5 seconden halen waarna je de 200 al aantikt na 9,8 seconden!

Het productieaantal is gelimiteerd op 500 stuks en dankzij Vinjul hebben we nummer één dus al op spots.Ai staan. Nog maar 499 te gaan! 

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.