Primeur; CL 63 AMG Facelift

Begin dit jaar kreeg de Mercedes CL een facelift te verduren. Natuurlijk kon Mercedes de AMG versie ook niet ongespaard laten en dus moest die er ook aan geloven.

De CL kreeg de beschikking over een tweetal strips met LED’s, nieuwe bumpers, uitlaten. Ook werden de lampen (zowel voor als achter) en spiegels werden ook gewijzigd. Motorische werd er wat gedownsized. De V8 bleef maar werd 0,7 liter kleiner.

Eigenlijk allemaal oud nieuws. Maar wat wel nieuw is, is dat we hem hebben mogen verwelkomen op ons spotgedeelte! De vernieuwde bumper konden we niet missen, zelfs niet op de kleine thumbnail. Klik snel op de foto om de spot te bekijken.

 

 

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.