Toyota Prius special edition

Als je aan een gelimiteerde Special Edition van de Toyota Prius denkt, dan denk je waarschijnlijk als eerste aan een nog zuinigere en saaiere versie van de bekende hybride. Maar niets is minder waar, omdat de Prius al tien jaar verkocht wordt in Engeland is er speciaal voor die markt een getunde versie beschikbaar.

Uiteraard hebben we het hier niet meteen over een Prius met 2.0-liter turbo in het vooronder. Motorisch wordt er zelfs niets veranderd aan de Prius dus het blijft nog altijd de zuinige “wereldredder”.

De Toyota Prius Generation X is verkrijgbaar in 2 kleuren, Pearl White en Astral Black. Verder worden de achterruiten geblindeerd en krijgt de auto een “dikke’ bodykit. 17 inch multispaak velgen zullen het exterieur compleet maken.

Het uitrustingsniveau van de Generation X komt overeen met de T-spirit, het topmodel van de Prius. Dit houdt in dat hij standaard is uitgerust met navigatie, parkeersensoren, Bluetooth, cruisecontrol en een head-up display. Zoals gezegd is deze Special Edition alleen voor de Engelse markt, of wij ook nog een dikkere Prius krijgen als verjaardagscadeautje is afwachten.

Bron

RelatedPost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.