Ferrari World opent de poorten

Het walhalla voor de Ferrari liefhebbers opent binnenkort de poorten. Afgelopen woensdag gingen de poorten al open voor de pers, de bezoekers mogen op 4 november plaatsnemen in onder andere de snelle Ferrari achtbanen.

Eigenlijk zouden de bezoekers ook afgelopen woensdag al welkom zijn in het park. Wegens het overlijden van sheik Saqr bin Mohammed Al-Qasimi , leider van het emiraat Ras Al Khaimah, is het openstellen voor publiek uitgesteld tot 4 november.

Op de eerste openingsdag van Ferrari World verwacht men al 10.000 bezoekers, dit terwijl het park pas om 12 uur ’s middags geopend wordt. Kaartjes kunnen gekocht worden aan de entree zorg dus dat je op tijd bent, je wilt immers niet als bezoeker 9.999 in de rij aan willen sluiten.

{youtube}7eyOad08BBs{/youtube}

{youtube}V6F50wu8G3I{/youtube}

{youtube}oNIK2NLwuzA{/youtube}

Bron

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.