Het AI Forum is vernieuwd

De oude layout van het forum ging inmiddels zo’n anderhalf jaar mee, we vonden het dan hoog tijd om ook daar weer eens wat tijd in te steken. Vandaar dat we de layout en kleuren weer eens helemaal omgegooid hebben.

De bedoeling hierachter is dat het kleurenschema van het forum weer netjes aansluit op het kleurenschema van AutoInformatief.com en Spots.AutoInformatief.com. Hierdoor ziet het hele forum er niet alleen “frisser” uit maar sluit het forum netjes aan op de rest van de AutoInformatief community.

Een ander voordeel dat de nieuwe layout jullie kan bieden is het uitbreiden van de features voor onze leden. Aangezien we hieraan nog druk het werken zijn zal hierover later een nieuw bericht komen. Tot dan hebben jullie de tijd om te wennen aan het nieuwe forum, mocht dit niet lukken bestaat er altijd nog de mogelijkheid om met de oude layout door te blijven werken. Voor de oude layout zullen er echter geen nieuwe features meer beschikbaar komen.

Neem dus snel een kijkje op het nieuwe forum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.