Ook de Q5 krijgt een “groen-kuurtje”

Alles in de autowereld wordt “groen”. Audi wil graag op de voorste rij staan wat betreft het groene imago. Na de E-Tron en de A8 Hybrid Concept is nu de Q5 aan de beurt.

De Q5 is natuurlijk qua grootte ideaal om als hybride te gebruiken. Er is genoeg ruimte en het imago is net wat “groener” dan bijvoorbeeld een Q7. Wat ons betreft matchen de Q5 en groenheid in ieder geval wel.

Hoe alles in zijn werk gaan kunne we natuurlijk helemaal aan jullie gaan uit leggen maar gelukkig bespaard Audi ons de moeite door 2 filmpjes over de Audi Q5 Hybrid Quattro uit te brengen. We kunnen al wel verklappen dat dit model op de autoshow van Los Angeles komend jaar zijn debuut zal beleven. Voor overige (technische) info verwijzen we jullie naar de filmpjes.

{youtube}WGUPgkhwRmM{/youtube}
{youtube}l-9Ywdt888c{/youtube}

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.